L'Ajuntament de Montbui realitza millores a múltiples voreres del municipi

Dimarts, 12 de gener de 2021 a les 00:10

La millora de voreres en el municipi és una de les prioritats pel que fa als serveis de manteniment municipal. Durant les darreres setmanes l’Ajuntament montbuienc està treballant per millorar l’estat d’algunes de les voreres més malmeses.

En aquest sentit, s’ha treballat en la reparació i millora de voreres a diferents zones del Nucli Urbà, com el carrer Sant Bartomeu, final carrer Santa Margarida, carrer Sant Jordi, Parc de la Solidaritat, zona carrer de l’Amistat (Mercadona), carrer Amistat amb Iznájar, carrer Inzájar amb carrer La Mercè, carretera de Valls, carrer Parlament i voltants CCC La Vinícola, entre d’altres zones.

L’objectiu d’aquests treballs és dignificar i millorar unes voreres que en alguns casos es trobaven en un estat deficient per manca de manteniment durant molts anys. En d’altres casos, l’existència d’arrels de vegetació per sota de la superficie havien acabat malmetent les voreres i posaven en risc la seguretat dels vianants.

Des de la Regidoria de Manteniment es continuarà treballant per dignificar les vies públiques i els elements de mobiliari urbà, sempre optimitzant els recursos econòmics i humans.

Darrera actualització: 12.01.2021 | 10:23

Imatges

millores a múltiples voreres del municipi de Montbui