La Vinícola: 30 anys d'equipaments públics al cor de Montbui

Dijous, 13 de desembre de 2018 a les 00:00

Coincidint amb el 30è aniversari de l’adquisició per l’Ajuntament de Montbui del Complex La Vinícola, l’Ajuntament de Montbui ha editat una publicació commemorativa on es repassen els 30 anys que fa que l’equipament passés a mans públiques. Cal destacar que enguany també es celebra el 20è aniversari de la inauguració del Centre Cívic i Cultural La Vinícola.

Amb el títol “La Vinícola: 30 anys d’equipaments públics”, el llibret repassa algunes de les fites més importants d’ençà que l’antiga adoberia, posterior fàbrica de licors i magatzem de licors s’acabés convertint en el centre neuràlgic de la vida pública de Montbui.

El llibret repassa la història de La Vinícola en dates (el 15 de febrer de 1992 es va inaugurar el nou ajuntament i el 21 de novembre de 1998 el Centre Cívic i Cultural). També recull els diferents serveis que s’ofereixen tant a l’edifici de la casa consistorial-ajuntament (serveis socials, atenció als ciutadans, serveis administratius) com al Centre Cívic i Cultural La Vinícola (Casal de la Gent Gran, Promoció Econòmica, Cultura, Espai Jove, Infància, etc).

La publicació també recull algunes dades importants en l’evolució de l’equipament i algunes xifres que mostren la utilització del Centre Cívic com a motor social del municipi.

Com recorda l’Alcalde montbuienc Teo Romero “La Vinícola és un excel·lent patrimoni per a Montbui. Estem parlant d’un complex modernista amb 115 anys d’història, i just ara celebrem els 30 anys d’ençà que l’antiga Vinícola va passar a ser pública. Va passar a ser patrimoni de tots els montbuiencs i montbuienques. En aquest temps aquests equipaments s'han convertit en l’epicentre de la vida pública i associativa de Montbui”.

Darrera actualització: 13.12.2018 | 11:22