La Unió d'Establiments de Montbui (UEM) ultima la celebració de la Setmana del Comerç, amb una campanya promocional

Divendres, 13 de març de 2020 a les 00:05

La Unió d’Establiments de Montbui, entitat que agrupa el petit comerç i serveis del municipi, està preparant l’organització de la “Setmana del Comerç 2020”, que es durà a terme entre els dies 23 i 29 de març.

Aprofitant la celebració d’aquesta edició, l’entitat encapçalarà una campanya de conscienciació, dirigida als consumidors, per ressaltar la importància de comprar en el comerç de proximitat, en general i en els establiments del municipi en concret.


 

Campanya promocional: “Jo dono la cara pel comerç de Montbui, i tu ?”

La Setmana del Comerç ve acompanyada d’una campanya promocional, la qual tindrà com a lema “Jo dono la cara pel comerç de Montbui, i tu?”. La UEM enceta aquesta campanya promocional, que vol posar en valor la importància del comerç de proximitat. Entre els objectius d’aquesta campanya hi figuren fer conscient al comprador, que en cada una de les seves accions està apostant per un tipus de comerç o un altre, el de proximitat o el de les multinacionals. La UEM vol remarcar que en cada compra que es fa, el comprador té el poder de decidir quin tipus de comerç vol. També hi figura com a objectiu el fet de recordar als clients un dels principals valors del comerç del municipi: la proximitat, el servei i la personalització. Des de la UEM volen que els compradors entenguin que darrere de cada establiment hi ha una persona, amb noms i cognoms.

La campanya “Jo dono la cara pel comerç de Montbui, i tu” ? es durà a terme a través de les xarxes socials, premsa i amb activitats el mateix dissabte 28 de març al Bulevard de Montbui.

Darrera actualització: 13.03.2020 | 10:30