La regidoria de cultura treballa diferents activitats adaptades a la situació sanitària actual

Dijous, 4 de febrer de 2021 a les 00:40

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Santa Margarida de Montbui està ultimant diferents propostes adaptades a l'actual situació i que formen part de la programació d'hivern.

Durant aquestes properes setmanes es duran a terme un concurs àudiovisual, un altre de creació gràfica i també s’obrirà el termini pel 12è Concurs de Contes Castell de La Tossa.

D’una banda, s’organitzarà la proposta "Montbui, riu". Es tracta d’un concurs telemàtic concebut per difondre el talent humorístic, aprofitant les noves tecnologies i seguint la filosofía del tradicional concurs de monòlegs sempre habitual a la Festa Major d’Hivern del municipi.

Per altra banda, es durà a terme l’activitat "Disseny d'una figura d'imatgeria festiva a Montbui". Actualment la imatgeria festiva montbuienca està formada per dues parelles de gegants (una al Nucli Urbà i una altra al Nucli Antic), tres capgrossos, al Nucli Urbà, i dos dracs, al Nucli Antic. L'Ajuntament montbuienc obrirà un concurs públic de disseny d'una nova figura d'imatgeria festiva.

I també s’està preparant el 12è concurs de contes "Castell de La Tossa". Hi haurà quatre categories: infantil I (de 6 a 9 anys), infantil II (de 10 a 13), juvenil (de 14 a 18) i general (majors de 18 anys). Enguany, la forma de fer arribar el conte serà per correu electrònic.

Des de l'Ajuntament de Santa Margarida de Montbui es continuarà informant puntualment d'aquestes activitats, bases, dates i modus de celebració, sempre adaptats a la situació de pandèmia de Covid-19.

Darrera actualització: 04.02.2021 | 15:15