La Festa Major d'hivern, limitada a activitats a les escoles i a les cerimònies solemnes

Dijous, 21 de gener de 2021 a les 00:30

Enguany Montbui ha celebrat una Festa Major d’Hivern dedicada a Sant Maure limitada per les restriccions sanitàries derivades de la pandèmia de covid-19. Per tot plegat, les activitats s’han centrat als corresponents oficis solemnes celebrats a les parròquies de Sant Maure i Santa Margarida, i en els quals es va realitzar la tradicional ofrena del ciri votiu per part de les autoritats municipals.

D’igual manera, els centres escolars del municipi van acollir l’activitat “Contes de Festa Major”. La narradora Mònica Torra va explicar contes als alumnes de P5 de les escoles del municipi. El dimarts 14 en horari de matí ho va fer a les dues classes de l’escola Garcia Lorca; el mateix dia, però en horari de tarda, ho va dur a terme al Montbou; mentre que el dimarts 19 de gener, en horari de matí va recitar contes davant els alumnes de P5 de l’escola Antoni Gaudí.

Cal remarcar que la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament montbuienc està treballant per poder dur a terme durant les properes setmanes diferents activitats culturals, adaptades a les restriccions existents, i que tenen com a objectiu mantenir l’esperit de les propostes que s’organitzaven amb motiu de la Festa Major d’Hivern. Aquestes activitats es donaran a conèixer properament.

Darrera actualització: 21.01.2021 | 14:08