"Innocents sobre rodes", una innovadora marxa lúdica nocturna, amb sorpreses

Dijous, 19 de desembre de 2019 a les 00:15

L’Ajuntament de Montbui a través de la regidoria d’Esports prepara l’activitat lúdico-ciclista “Innocents sobre rodes”, la qual es durà a terme el proper dissabte 28 de desembre.

Es tracta d’una marxa lúdica en bicicleta per a tothom, la qual es durà a terme amb sortida i arribada a la Plaça de l’Ajuntament, després de completar un petit circuit urbà. L’activitat començarà a partir de dos quarts de sis de la tarda, fet que comportarà que tots els participants hagin de portar casc i llum a les seves respectives bicicletes.

L’activitat “Innocents sobre rodes”, realitzada coincidint amb el 28 de desembre, inclourà el sorteig de 10 bicicletes, regals i obsequis diversos entre els participants. També es sortejaran diferents vals de compra en material esportiu.

També hi haurà premis al participant més jove, al més gran, a la bicicleta millor guarnida de Nadal, a la bicicleta més antiga, i a les dues entitats montbuienques que aportin més participants a l’activitat

Les inscripcions per a aquesta prova es podran fer el mateix dia de la prova, a partir de les quatre de la tarda, en el punt de sortida, davant l’Ajuntament. També s’habilitarà un formulari a la pàgina web municipal per poder-la formalitzar de forma anticipada.

Un cop finalitzada la prova hi haurà xocolatada amb melindros per a tots els participants i es durà a terme el corresponent sorteig de regals entre les persones que hagin pres part a la prova. El sorteig es durà a terme al Centre Cívic i Cultural La Vinícola i en ell hi prendran part els dorsals de les persones que hagin pres part a la prova.

Darrera actualització: 19.12.2019 | 14:58