Informació important: entrades anticipades gratuïtes per a diferents activitats de la Festa Major amb aforament reduït

Dijous, 8 de juliol de 2021 a les 00:00

El dilluns 12 de 17 a 20 hores, el dimarts 13 de 11 a 13 hores i el dimecres 14 de juliol de 17 a 20 hores es podran recollir a Mont-Àgora les entrades gratuïtes anticipades per poder assistir a aquells actes d’aforament reduït i limitat que es celebraran al Nucli Urbà.

Entre aquestes activitats sobresurten els concerts i les nits de monòlegs (actes que es duran a terme tant divendres com dissabte, amb dobles actuacions, per poder arribar a un major nombre de públic).

D’una banda, Núria Fergó actuarà a la pista de l’Escola Garcia Lorca; a Mont-Àgora es celebrarà una Nit de Monòlegs amb David Sas i El Sevilla i a la pista de l’INS Montbui es realitzarà un Concert amb “La Séptima Trastada”

També caldrà aconseguir entrades anticipades gratuïtes per a la tarda de playback per a la Gent Gran del diumenge 18 de juliol i pel concert de “El Pot Petit” que es realitzarà a la pista de l’Escola Garcia Lorca el diumenge 18 al vespre.

L’organització de la Festa Major del Nucli Urbà, a càrrec de la regidoria de Cultura i Festes, i amb el suport de Viu La Festa, recorda que l’aforament estarà limitat seguint protocols actualitzats. El límit de lliurament d’entrades màxim serà de 4 per persona (excepte famílies nombroses amb acreditació). Tothom haurà de tenir entrada (nadons inclosos) per poder accedir als recintes dels espectacles, on no es podrà menjar ni beure, ni tampoc es podran reservar seients. Caldrà respectar les distàncies, fer ús de les mascaretes i complir amb les mesures i protocols sanitaris contra la covid-19. Caldrà tenir en compte que s’obrirà portes una hora abans de l’inici dels esdeveniments per evitar aglomeracions i poder recollir les corresponents declaracions responsables.

A les activitats del Nucli Antic caldrà accedir-hi també amb acreditació (el lliurament s’ha gestionat a través de l’entitat organitzadora: AAVV La Margarida). Les mesures excepcionals covid-19 seran aplicades segons normativa vigent; la pista esportiva de l’Escola Montbou serà l’espai on es desenvolupin bona part de les activitats populars. La pista esportiva s’obrirà al públic 30 minuts abans de l’inici dels actes per evitar acumulacions.

Darrera actualització: 08.07.2021 | 09:24