Han començat les obres per reparar el clavegueram d'un tram del carrer Escoles

Divendres, 29 de gener de 2021 a les 00:10

Dilluns passat van començar les obres d'arranjament i reparació del clavegueram d’un tram del carrer Escoles. L'actuació inclou la reparació de la canonada existent entre els pous del carrer Escoles i el del carrer Constitució. També es repararà el pou del carrer Escoles (a l'alçada del número 4).

L'objectiu de les obres és refer aquest clavegueram, que generava problemes a les comunitats de veïns del carrer Constitució 1 i 3 i també als del carrer Sant Miquel 4, xamfrà carrer Escoles. Aquesta canonada, per causes diverses, no complia la seva funció, i generava fuites puntuals d’aigües grises.

Les obres tenen la complexitat de realitzar-se a diversos metres per sota de la superficie. La durada màxima de l’actuació sèra de 15 dies, però ja es preveu que a finals de setmana es pugui accedir a la zona de MontMercat.

Degut a aquestes obres, està tallat al trànsit el carrer Escoles, en el tram comprès entre el carrer Sant Miquel i el carrer La Tossa.

S'ha senyalitzat, temporalment, que els vehicles que provinguin des dels carrers Santa Anna i Sant Miquel puguin accedir al Boulevard, amb un canvi de sentit de la circulació.

Les obres van a càrrec de l'empresa Saxasa, per un import de 17.200 euros.

Darrera actualització: 29.01.2021 | 08:41