Habilitats dos tràmits a la web municipal per sol·licitar els ajuts directes als comerços montbuiencs que van haver de tancar o que van patir disminució dràstica d’ingressos durant l’Estat d’Alarma

Dijous, 30 de juliol de 2020 a les 00:10

Des del 27 de juliol i fins el 15 de setembre es poden demanar els ajuts directes que atorgarà el Consorci de comerç, artesania i moda de Catalunya i que gestionarà la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena (MICOD) pels establiments comercials de la Conca que van haver de tancar o que van patir disminució drástica d’ingressos durant l’Estat d’Alarma.

Es tracta d’una línia d’ajuts pels comerços del territorio que van haver de tancar arran del que establia el Reial Decret de declaració de l’estat d’alarma, els quals poden rebre un ajut de 1.500 euros. I també per a aquells comerços que, malgrat no veure suspesa la seva activitat, han patit una disminució de la seva facturació del com a mínim el 70% en relació amb l’any 2019. Aquests últims poden rebre un ajut de 1.000 euros.

Les empreses que estiguin interessades a rebre l’ajut podran presentar la corresponent sol·licitud a través de la web municipal www.montbui.cat, on trobaran dos tràmits expressament habilitats a tal efecte. A més del tràmit telemàtic, les persones físiques també tenen l’opció de tramitar presencialment aquests ajuts a l’Ajuntament montbuienc. En aquest cas han de concertar cita prèvia, trucant al telèfon d’informació de l’Ajuntament 93 803 47 35.

Val a dir que els consistoris de la Conca d’Òdena han treballat de manera conjunta per agilitar els procediments i els terminis de la tramitació per tal que se’n pugui beneficiar al més aviat possible el major nombre possible d’establiments.

Darrera actualització: 30.07.2020 | 12:04