Ha començat la temporada a la piscina d'estiu de Montbui

Divendres, 21 de juny de 2019 a les 00:00

La piscina d’estiu de Montbui va obrir portes dissabte passat, per segon any consecutiu sota la gestió del personal tècnic de Mont-aQua. La piscina d’estiu manté els preus de les darreres temporades.  L’horari de la piscina és, diàriament, d’onze del matí a vuit del vespre.

Tothom que ho desitgi ja pot fer els corresponents abonaments. Per fer-ho, caldrà anar a l’Espai de Salut i Esport Mont-aQua. L’abonament familiar de temporada (adults amb fills fins a 17 anys) surt per 85’50 euros; l’abonament familiar sense fills (98 euros); el carnet individual de temporada adult 60 euros; l’individual juvenil de temporada per 47’50 euros i el carnet de temporada de pensionista-jubilats-discapacitats puja a 36’10 euros. També hi haurà l’opció de fer-se abonaments mensuals: el carnet mensual adult costa 45 euros i el carnet mensual juvenil surt per 35 euros. El carnet mensual per a pensionistes-jubilats-discapacitats té un cost de 30 euros.

També es poden adquirir passis d’un dia a la piscina, al preu de 5’10 euros l’entrada d’adults i 3’10 euros l’entrada infantil i la de pensionistes-jubilats-discapacitats.

Cal remarcar que durant els darrers mesos operaris de la Brigada Municipal de Montbui han estat realitzant tasques de millora de l’equipament, amb l’objectiu de garantir les millors condicions de bany per als usuaris de l’equipament.

La piscina de Montbui, amb 20 anys d’història, és un espai d’oci referent a la Conca d’Òdena. Disposa de dues làmines d’aigua, i té zones de pícnic, servei de bar, i zona de lleure apta per a la pràctica de diferents esports.

Darrera actualització: 21.06.2019 | 13:06