Ha començat la campanya de vacunació contra la grip, a Montbui

Dijous, 22 d'octubre de 2020 a les 00:20

Durant aquests dies ha començat la campanya de vacunació contra la grip a Montbui. Aquesta campanya va començar dilluns passat al CCC La Vinícola, i es realitza durant aquestes properes dues setmanes, en concret entre els dies 19 i 22 d’octubre i entre el 26 i el 29 d’octubre, en horari de matí de 9.30 a 10.45 hores i en horari de tarda de 15.15 a 16.30 hores. La vacunació s’adreça a persones adultes, especialment dels grups de risc, i va a càrrec de l’Equip d’Atenció Primària del CAP.

Pel que fa al Nucli Antic, la vacunació es durà a terme al consultori del poble el proper 4 de novembre.

En el cas de no poder vacunar-se amb anterioritat, a partir del 5 de novembre, caldrà demanar cita prèvia amb la infermera d’Atenció Primària.

Cal recordar que l’Agència de Salut Pública de Catalunya impulsa cada any una campanya de vacunació antigripal estacional, que s’adreça especialment a les persones que tenen un alt risc de complicacions si pateixen la grip  i també a les persones o grups que poden transmetre la grip a persones en situació d'alt risc, com ara els professionals de la salut. El període ideal per vacunar-se contra la grip són els mesos d'octubre i novembre (tot i que la vacunació també es pot realitzar fora d'aquest període) i el seu efecte dura un any.

Darrera actualització: 22.10.2020 | 08:46