Ha començat el període de preinscripció escolar a Infantil, Primària i ESO

Dijous, 18 de març de 2021 a les 00:15

Les famílies amb fills amb edat del segon cicle d’educació infantil o d’educació primària ja poden presentar la sol·licitud de la preinscripció escolar de cara al proper curs 2021-2022 per a les escoles montbuienques Montbou, García Lorca i Antoni Gaudí.

Des de dilluns passat i fins el dia 24 de març es pot realitzar aquest tràmit. Aquest és el període establert enguany pel Departament d’Educació, que per primera vegada ha establert tot el procés de les preinscripcions de forma telemàtica. Malgrat això, val a dir que des de les escoles montbuienques es facilita ajuda presencial a totes aquelles famílies que tenen dubtes o que han de resoldre alguna incidència relacionada amb aquest procés.

A partir del dilluns 19 d’abril es podrà consultar la llista de sol·licituds amb la puntuació provisional i fer-ne el seguiment, i entre el 20 i 26 d’abril es podran presentar reclamacions.

El dia 30 d’abril es publicarà la llista de sol·licituds amb la puntuació un cop resoltes les reclamacions, i el 5 de maig es realitzarà el sorteig per resoldre les sol·licituds de preinscripció empatades en punts.

El dia 7 de juny es farà publica la llista d’alumnes admesos i en llista d’espera. Una setmana més tard, el dia 14, començarà el període per formalitzar la matrícula, que s’allargarà fins el divendres 18 de juny.

Pel que fa a les preinscripcions per a Educació Secundària obligatòria (Institut Montbui), han començat aquest dimecres i també finalitzaran el dia 24 de març

Els diferents centres educatius montbuiencs d’infantil, primària i secundària han anat fent durant les darreres setmanes diferents jornades de portes obertes, amb les quals les famílies han pogut familiaritzar-se amb els centres.

Cal recordar que pel que fa a les preinscripcions de Llars d’Infants, es podran fer del 10 al 21 de maig. La jornada de portes obertes per conèixer la Llar d’Infants Santa Anna i la Llar d’Infants L’Estel es realitzarà el proper 24 d’abril.

A Batxillerat i cicles de grau mitjà de formació professional i d’arts plàstiques i disseny es podran formalitzar de l’11 al 17 de maig.

I a cicles de grau superior de formació professional i d’arts plàstiques i disseny del 25 al 31 de maig.

Darrera actualització: 18.03.2021 | 09:52