Fins el 2 de novembre, convocatòria de beques per a la realització d'activitats esportives per part d'infants i adolescents de Montbui

Divendres, 16 d'octubre de 2020 a les 00:10

Entre els dies 13 d’octubre i 2 de novembre es poden presentar sol·licituds a la línia de beques municipals per a la realització d'activitats esportives per part dels infants i adolescents (de 3 a 17 anys) en les entitats esportives de Montbui.

Aquests ajuts queden limitats a persones empadronades a Santa Margarida de Montbui i que realitzen les activitats esportives extraescolars en entitats esportives del municipi, així com també s’inclouen les activitats extraescolars de caire esportiu que puguin organitzar les AMPA'S del municipi durant l'any 2020.

També es subvencionaran les activitats esportives fora del municipi que siguin realitzades únicament per famílies amb infants amb necessitats educatives especials. Els ajuts atorgats es destinaran a reduir el cost de la quota periòdica de l'activitat esportiva que s'hagi realitzat durant el 2020 (de l'1 de gener a 31 de desembre de 2020) tenint en compte els infants amb necessitats educatives especials i contemplant l'esport per prevenir el risc d'exclusió social.

La sol·licitud d'aquesta beca es podrà tramitar preferentment de forma telemàtica a través d'un tràmit específic habilitat a la pàgina web municipal, o també amb cita prèvia trucant al telèfon de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui, 93 803 47 35.

Darrera actualització: 16.10.2020 | 11:46