Final de la campanya solidària “Jo estic amb montbui i col·laboro”

Dijous, 30 de juliol de 2020 a les 00:20

Entre els mesos d’abril i juny ha estat en marxa la campanya solidària “Jo estic amb Montbui i col·laboro”, proposta que va néixer a petició del president de l’Hoquei Club Montbui, Manuel Roman i del director d'activitats de MontaQua, José Antonio Gonzàlez.

La campanya s’ha organitzat pel Servei  d'Esports de l'Ajuntament de Montbui amb els suports de Mont-Aqua i de l’entitat “Artesanas de Corazón”, i essent a benefici del Banc dels Aliments.

 Es tractava d’una campanya que, a través de la implicació de persones de l’àmbit de l’esport del municipi, buscava recaptar fons per destinar-los íntegrament al Banc dels Aliments de Montbui.

Durant els mesos de l’activitat es van dur a terme diferents vídeos i activitats sensibilitzadores, i diferents persones i entitats de l’esport montbuienc van aportar el seu granet de sorra a la iniciativa. En finalitzar la campanya es van recollir 3.728 euros.

El dijous 23 de juliol va tenir lloc l'acte final d'aquesta campanya, amb la participació de les autoritats municipals i d’algunes de les persones que hi van col·laborar.

Segons valoració feta pels organitzadors "aquest recapte ha estat molt necessari per a garantir l'arribada d'aliments i la seva distribució és per això que donem les gràcies a totes les persones que han aportat el seu granet de sorra per tal que es pugui atendre a la gent més necessitada i vulnerable davant la Covid19”. Els representants municipals assistents a l’acte van acordar tenir present al Banc d'Aliments gestionat per “Artesanas de Corazon” per a properes activitats esportives i per promoure altres recaptes.

Darrera actualització: 30.07.2020 | 12:08