Els casos de Covid-19 remeten dràsticament durant la darrera setmana

Dijous, 4 de març de 2021 a les 00:00

Durant la darrera setmana han baixat dràsticament els casos de covid-19 confirmats amb prova diagnòstica a Montbui. En els darrers set dies 17 persones del municipi han donat positiu amb PCR o test d’antígens. El risc de rebrot ha baixat fins a 223 punts, continuant la línia descendent de les darreres dues setmanes.

La taxa de reproducció de l’epidèmia ponderada setmanalment està ara mateix al 0’31 per cent. Segons dades actualitzades del Departament de Salut, des de l’inici de la pandèmia, 899 montbuiencs i montbuienques han confirmat amb proves diagnòstiques els seus positius per Covid-19.

Disminueixen notablement els grups educatius confinats

Pel que fa a l’estat dels grups educatius i l’afectació de la pandèmia, val a dir que els grups confinats a l’Institut Montbui van clarament a la baixa. A dia d’avui són cinc els grups-classe que estan completant la quarantena (120 persones). A l’escola Antoni Gaudí ara mateix hi ha un grup en fase de confinament (23 persones).

Des de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui es continua treballant en el compliment de les mesures sanitàries, d’higiene i neteja tant en els espais públics com també en els diferents equipaments municipals. També es fa seguiment i vigilancia del compliment de les quarantenes a través de Serveis Socials i la Policia Local.

També es manté el tancament de zones d’esbarjo com la Plaça Picasso, Parc Central i zona lúdica Vista Alegre.

Des de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui es continua demanant a la ciutadania màxim sentit de responsabilitat i que continuï tenint present la fórmula de protecció contra la covid-19: distància de seguretat, rentat freqüent de mans, mascareta i ventilació d’espais.


 

Darrera actualització: 04.03.2021 | 08:46