El proper dimarts, a la Tossa, presentació pública del Parc Agrari de la Conca d'Òdena

Dijous, 4 de març de 2021 a les 00:15

El proper dimarts 9 de març, a partir de les 11 del matí, tindrà lloc a La Tossa de Montbui l’acte de presentació pública del Parc Agrari de la Conca d’Òdena.

El projecte del Parc Agrari de la Conca d’Òdena té com a objectiu ser una eina de dinamització territorial que permeti incidir positivament sobre les activitats que es desenvolupin en sòls agrícoles i forestals, juntament amb totes aquelles activitats relacionades, com poden ser la ramaderia, l’agroindústria transformadora, la gastronomia, el turisme i l’oci, entre d’altres.

El Parc Agrari busca, en aquest sentit, afavorir el desenvolupament d’un model agroalimentari basat en la qualitat i la proximitat.

El Parc Agrari de la Conca d’Òdena inclourà 15 municipis (Argençola, Capellades, Carme, Castellolí, Copons, Jorba, Igualada, La Pobla de Claramunt, La Torre de Claramunt, Òdena, Orpí, Rubió, Sant Martí de Tous, Santa Margarida de Montbui, i Vilanova del Camí), que en conjunt representen una superfície de 372,18 km2 i una població que supera els 80.000 habitants.

Durant aquesta activitat és prevista la intervenció de l’Alcalde montbuienc Jesús Miguel Juárez, com a amfitrió de l’activitat. També intervindrà un representant del col·lectiu Eixarcolant i tancarà l’acte el vicepresident primer del Consell Comarcal de l’Anoia, Jordi Cuadras.

Darrera actualització: 04.03.2021 | 08:54