El proper dilluns comencen els tallers i cursets culturals a Montbui

Divendres, 16 d'octubre de 2020 a les 00:50

El proper dilluns, si les condicions sanitàries ho permeten, començaran els tallers i cursets culturals a Montbui. Enguany les activitats s’han hagut d’adaptar en format i temps a les limitacions imposades per la pandèmia de la covid-19.

El programa d’activitats inclou propostes en diferents àmbits: activitat física, formacions, música i ball.

A l’àmbit d’activitat física s’oferten cursos de Ioga, Mou-te I, Mou-te II, Mou-te III, senderisme per l’Anoia i activitat física per a la gent gran.

D’altra banda, a l’apartat de formacions s’oferten cursos d’anglès avançat i d’anglès per a viatgers.

També hi ha dins l’oferta formativa musical classes de violí.

Pel que fa a l’apartat de Ball, s’oferten classes de sevillanes (iniciació), sevillanes (avançat), country avançat I, country avançat II, country entremig-baix i de country entremig-alt.

Els diferents cursos, segons els casos, es duran a terme a Mont-Àgora, CCC La Vinícola, Centre de Serveis Nucli Antic i els de senderisme i activitat física Gent Gran es faran per l’espai rural i urbà del terme municipal de Montbui.

Les inscripcions es podran formalitzar a Mont-Àgora, demanant cita prèvia al telèfon 93 768 13 21, del 13 al 16 d’octubre. El dimarts 13 de 15 a 20.30 hores; el dimecres 14 i el dijous 15 de 9 a 13 hores i de 15 a 20.30 hores; i el divendres 16 de 9 a 13 hores.

El pagament es farà amb targeta de crèdit en el moment de realitzar la inscripció.

Les places per a tots els cursos són limitades. És obligatori l’ús de mascareta. A l’entrada de cada acció formativa es prendrà la temperatura i s’haurà d’utilitzar gel hidroalcohòlic per a les mans.

El dia d’inici dels diferents tallers i cursets serà el dilluns 19 d’octubre. Organitza les activitats l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 16.10.2020 | 12:26