El gran recapte dels aliments, online, i més necessari que mai

Dijous, 19 de novembre de 2020 a les 00:05

La Fundació Banc dels Aliments organitza, un any més, el Gran Recapte en el qual també hi participen les entitats socials del territori.

Enguany aquest 2020 l’objectiu de la campanya és aconseguir recaptar donatius des de qualsevol punt de Catalunya, a més d’informar i sensibilitzar la població de la realitat de la fam al nostre país, i de la importància de la implicació solidària de la ciutadania per ajudar a fer front a aquesta situació encara agreujada per les conseqüències de la pandèmia, ja que des de la irrupció de la COVID-19 els Bancs dels Aliments han donat resposta a un increment de persones ateses que supera el 40% respecte al mateix període de l’any passat.
A conseqüència de les mesures establertes per frenar la pandèmia i per garantir la seguretat de tothom, aquest Gran Recapte 2020 serà diferent i no hi haurà campanya de voluntariat ni recollida física dels aliments.

 

Com es pot participar ?

A les caixes dels supermercats es podrà comprar un tiquet amb imports d’1 a 50€ i aquest ens sortirà registrat al tiquet de compra. Serà una aportació monetària a caixa. Els supermercats enviaran aliments i no pas diners.

Les botigues de proximitat els mercats tindran identificadors del Gran Recapte. Això permetrà donar suport a les petites botigues que tant esforços estan fent des del mes de març i que estan participant actívament en la societat i, al mateix temps, permet obtenir aquells aliments frescos essencials per a una dieta saludable i nutricional com són la carn, el peix, les fruites i les verdures.

També es podran fer aportacions econòmiques fins el dia 13 de desembre a través del web www.granrecapteonline.com

 

Darrera actualització: 19.11.2020 | 15:13