El dimarts 29 de desembre es lliuraran els premis del Concurs audiovisual de temàtica esportiva #BeActiveMontbui

Dilluns, 28 de desembre de 2020 a les 00:57

Ja es coneix el veredicte del jurat del concurs audiovisual sobre pràctica esportiva #BeActiveMontbui, el qual s’ha dut a terme durant les darreres setmanes. El jurat d’aquest concurs va estar integrat, a més de càrrecs tècnics municipals, pels presidents d’entitats esportives del municipi Jordi Segura (UD San Mauro) i Ismael Garrancho (Club Handbol Montbui). El jurat va prendre la decisió de modificar dues categories de concurs per tal d’adaptar els premis a les categories, tenint en compte la participació majoritàriament amb material fotogràfic per part dels participants.

Els guanyadors finals van ser: A la categoria “fotografia amb l’esport com a tema central”, primer premi per a Albert Aguilera (HC Montbui), segon per a @Gigidag69 (Motocross) i tercer per a @ansolba (HC Montbui).

A la categoria “vídeo més divertit fent esport”, el primer premi va ser per “Flexib”, del CE Montbui, i el segon també pel CE Montbui, en aquest cas “Noves alumnes”). El tercer va quedar desert.

Pel que fa a la categoria sobre vídeos amb reptes a superar que requerien habilitat esportiva amb coreografia, el primer premi va ser pel CE Montbui (“Millorant en enllaços”), el segon per a l’Hoquei Club Montbui amb “Seguim treballant” i el tercer va quedar desert.

Pel que fa a la fotografia amb reptes a superar que requereixen una habilitat esportiva sense coreografia, el primer premi va ser per a Santi Estebanell, amb “Have a nice day”; segon lloc pel CE Montbui (“Superació, millorem”) i tercer lloc per a @jllorens2000 (Anoiatrial).

A la categoria fotografia mostrant l’adaptació de l’esport a les mesures de prevenció contra la covid-19, el primer premi va ser per a Albert Aguilera (HC Montbui), segon lloc pel CE Montbui (“Anem a més sempre”) i tercer lloc per a Emma Busquet (“Equip i força”).

Pel que fa als guanyadors de 3 vals de compra de 15 euros van ser Emma Busquet (“Equip i força”), el CE Montbui “Superció, millorem”) i @jllorens2000 (Anoiatrial).

Cal recordar que el primer premi és un val de 50 euros per a compra de material esportiu; el segon un val de 30 euros per a compra de material esportiu i el tercer premi dóna com a premi 20 euros per a la compra de material esportiu.

Els premis d’aquest concurs es llliuraran presencialment el proper dimarts dia 29 de desembre a les 7 de la tarda a l’Ajuntament, en un acte adaptat a tots els protcolos sanitaris contra la Covid-19.

Darrera actualització: 28.12.2020 | 10:07