El dilluns 19 d'octubre comença la campanya de vacunació contra la grip, a Montbui

Divendres, 16 d'octubre de 2020 a les 00:20

El proper dilluns 19 d’octubre començarà al Centre Cívic i Cultural La Vinícola una nova campanya de vacunació contra la grip per a persones adultes. La vacunació es realitzarà al Centre Cívic i Cultural La Vinícola per part de l’equip de l’Equip d’Atenció Primària del CAP, entre els dies 19 i 22 d’octubre i del 26 al 29 d’octubre, els matins entre les 9.30 i les 10.45 hores i a les tardes entre les 15.15 i les 16.30 hores.

Pel que fa al Nucli Antic, la vacunació es durà a terme al consultori del poble el proper 4 de novembre.

En el cas de no poder vacunar-se amb anterioritat, a partir del 5 de novembre, caldrà demanar cita prèvia amb la infermera d’Atenció Primària.

Cal recordar que l’Agència de Salut Pública de Catalunya impulsa cada any una campanya de vacunació antigripal estacional, que s’adreça especialment a les persones que tenen un alt risc de complicacions si pateixen la grip  i també a les persones o grups que poden transmetre la grip a persones en situació d'alt risc, com ara els professionals de la salut. El període ideal per vacunar-se contra la grip són els mesos d'octubre i novembre (tot i que la vacunació també es pot realitzar fora d'aquest període) i el seu efecte dura un any.

Darrera actualització: 16.10.2020 | 11:55

Imatges

Rètol campanya vacunació contra la grip