El Centre de Serveis Nucli Antic va acollir una xerrada sobre el document de voluntats anticipades (DVA)

Dijous, 5 de març de 2020 a les 00:35

Una vintena de persones van ser presents aquest dimecres al vespre al Centre de Serveis Nucli Antic, on es va dur a terme una xerrada sobre el Document de Voluntats Anticipades (DVA). La xerrada va anar a càrrec de dos professionals del CAP montbuienc, María José Cambronero i José Carlos Padial.

La xerrada va comptar amb una notable participació del públic assistent, que va mostrar el seu interés i inquietuts al respecte d’aquest document, que va adreçat al metge responsable, i a través del qual una persona major d’edat, amb capacitat suficient i de forma lliure, expressa les instruccions a tenir en compte en cas que es trobi en una situació en què les circumstàncies no li permetin expressar personalment la seva voluntat.

 El DVA també serveix per designar un representant que actuï com a interlocutor o interlocutora vàlid o vàlida amb el metge o l'equip sanitari, en el cas que no pugui expressar la seva voluntat per ella mateixa. Aquest document s'ha de formalitzar, a través de notari o davant de tres testimonis.

Darrera actualització: 05.03.2020 | 11:30