El 21è Ral·li Ciutat d'Igualada, protagonista aquest dissabte a Montbui

Dijous, 5 de desembre de 2019 a les 00:00

El nucli central de Montbui es convertirà aquest proper dissabte en l’eix del motor amb la ubicació del parc de reagrupament de vehicles del 21è Ral·li Ciutat d’Igualada, prova que començarà aquest divendres a Igualada i que viurà dissabte a la tarda al municipi montbuienc un dels moments àlgids, amb l’arribada dels participants de la segona secció del Ral·li, i també amb la finalització i lliurament de premis de la modalitat Rallysprint.

Cal destacar que aquesta cerimònia de lliurament de trofeus es durà a terme a partir de les sis de la tarda al Centre Cívic i Cultural La Vinícola, amb la presència de les autoritats montbuienques. El Ral·li és una cursa automobilística emmarcada dintre de la “Copa de España de Escuderías”, en la modalitat d’asfalt”. Aquesta prova, d’una complexitat organitzativa notable, està organitzada per Moto Club Igualada, i tutelada per la Real Federación Española de Automobilismo.

Es preveu que l’arribada del primer participant al parc de reagrupament montbuienc es produeixi pels volts de quarts de dues de la tarda. Les necessitats organitzatives de la prova faran que estigui tallat a la circulació de vehicles el Boulevard montbuienc, des de la cruïlla del Carrer Santa Anna i fins la cruïlla amb el Carrer de Sant Bartomeu en direcció a Igualada. L’horari de tancament estarà comprès entre les 10 del matí i fins dos quarts de nou del vespre del mateix dissabte. Al parc de reagrupament s’ubicaran aproximadament una setantena de vehicles, que quedaran en una zona tancada. Aquest fet comportarà el desviament oportú i habitual del trànsit per vies alternatives.

Des de la regidoria de Governació i la Policia Local de Montbui s’està treballant per informar a la població de les afectacions. Especialment es veuran afectats els usuaris dels guals permanents del tram de Boulevard tancat, i els usuaris dels guals de la Travessia La Tossa, carrer La Pau i carrer Doctor Fleming, que hauran de fer la maniobra amb especial cura en tractar-se de tram de carrer habilitat en aquests horaris de doble sentit de circulació.També aquest dissabte, encesa de l’enllumenat nadalenc

Precisament aquest dissabte a partir de les 7 de la tarda, i aprofitant la presència dels vehicles participants en el Ral·li Ciutat d’Igualada tindrà lloc l’encesa de l’enllumenat nadalenc que presidirà les festes a Montbui.


 

Darrera actualització: 05.12.2019 | 08:54