Edu Mutante va portar el millor monòleg d'humor fins a Mont-Àgora

Divendres, 16 d'octubre de 2020 a les 00:30

Diumenge passat, quasi set mesos d’ençà la darrera activitat celebrada amb públic a la Sala Auditori, el monologuista Edu Mutante va tornar a portar el millor humor fins a Mont-Àgora amb el seu espectacle “Imitólogos”. L’actuació, produïda per Arc Mèdia, es va celebrar davant un centenar de persones respectant les limitacions d’aforament, i complint tots els protocols sanitaris contra la Covid-19: neteja de mans, distància interpersonal de seguretat i utilització de mascareta en tot moment.

Aquest primer espectacle cultural de la fase de represa a Montbui va ser tot un èxit, amb un artista que va barrejar monòlegs i històries diverses, amb un toc molt personal i que va fer les delícies dels assistents. Edu Mutante va interactuar molt amb el públic, en una actuació brillant i molt ben valorada pels assistents.

Des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui es vol continuar treballant, en la mesura que permetin els protocols sanitaris i l’evolució de la pandèmia, per donar suport a la cultura i per tot plegat durant les properes setmanes estan previstes diferents actuacions i espectacles per a tots els públics, inclosos en el cicle “Fem Cultura”, els quals s’aniran anunciant i publicitant puntualment.

Val a dir que l’activitat és organitzada per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament montbuienc, amb el suport de Viu La Festa, Arc Multimèdia, i Mont-Àgora.

Darrera actualització: 16.10.2020 | 12:05