Dos detinguts en una operació conjunta de Mossos d'Esquadra i Policia Local de Montbui per conrear 1.252 plantes de marihuana en una nau

Divendres, 29 de gener de 2021 a les 00:25

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Santa Margarida de Montbui van arrestar a dos homes per conrear 1.252 plantes de marihuana en una nau del municipi. Els homes, de 28 i 43 anys i veïns del municipi, van quedar en llibertat després de declarar davant el jutge. Se'ls acusa d'un delicte contra la salut pública i de frau en el fluid elèctric.

Els fets van tenir lloc dijous passat, al voltant de les 8 del matí, mentre la Policia Local patrullava per una zona de masies properes al Nucli Antic de Montbui, on va localitzar una nau en desús des de la qual es desprenia una forta olor de marihuana.

La Policia Local va alertar als Mossos d’Esquadra i van inspeccionar la zona. Van localitzar un aparell d'aire condicionat i una escomesa il·legal del subministrament elèctric que entrava directa a la nau.

Els agents, que van iniciar una recerca, van esbrinar que els propietaris d'aquella plantació eren dos homes i van localitzar a un d'ells en una empresa propera. Posteriorment van entrar a la nau amb el responsable, on van trobar 1.252 plantes. També havia d'una instal·lació molt professionalitzada que permetia produir marihuana de forma continuada cada tres mesos.

Els agents van detenir al responsable en la mateixa plantació i, hores més tard, van localitzar i van detenir al segon implicat.

Darrera actualització: 29.01.2021 | 08:53