Diumenge, Mulla't per l'esclerosi múltiple a la Piscina de Montbui

Divendres, 9 de juliol de 2021 a les 00:20

Aquest proper diumenge, aprofitant la jornada de banys de la piscina d’estiu de Montbui, es durà a terme el tradicional bany solidari “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”. Es tracta d’una activitat que començarà a les 10.00 del matí amb la ubicació d’una carpa solidària a benefici de la Fundació Esclerosi Múltiple, on es podran adquirir productes de marxandatge solidari, amb la col·laboració de l’AEMA (Associació Esclerosi Múltiple Anoia).

Durant la matinal hi haurà animació musical, i, a partir de les 11 del matí donarà inici una exhibició de natació sincronitzada amb la col·laboració de l’Anoia Club Gimnàstic.

A les 12 del migdia es realitzarà la primera gran remullada col·lectiva a la piscina, enguany respectant més que mai les distàncies i els aforaments i per tot plegat a dos quarts d’una es preveu que realitzi una segona gran remullada (segon torn).

Les activitats es realitzaran respectant distàncies i protocols contra la COVID-19.

Organitzen el Mulla’t a la piscina de Montbui la regidoria de Salut de l’Ajuntament montbuienc, amb el suport de la Associació Esclerosi Múltiple Anoia-Fundació Esclerosi Múltiple, l’empresa Nice Moments que gestiona l’equipament esportiu i l’Anoia Club Gimnàstic que, sota la direcció de la tècnica Meritxell Trilla, realitzarà les corresponents exhibicions de natació sincronitzada.

Darrera actualització: 12.07.2021 | 15:08