Dissabte "normalitza" serveis Montmercat

Divendres, 26 de juny de 2020 a les 00:15

Aquest proper dissabte el mercat dels dissabtes “Montmercat”, ubicat a la pèrgola del Passeig Catalunya, i que compta amb diferents paradistes d’arreu de la geografia catalana, farà un pas més de retorn a la “nova” normalitat.

Després que durant el darrer mes, de forma adaptada al procés de desescalada, aquest servei hagi anant recuperant parcialment la normalitat, s’espera que aquest dissabte ja siguin presents a Montbui la majoria de paradistes. Montmercat oferirà els productes de proximitat en un espai que tindrà les mesures de seguretat I higiènico-sanitàries necessàries. Es vetllarà per respectar en tot moments distàncies de seguretat, s’habilitaran espais per afavorir el pas de carros de la compra, cotxets infantils i pensant, alhora, afavorir el desplaçament de les persones amb mobilitat reduïda. També es treballarà per complir escrupolosament les mesures d’higiene que estableixen els protocols sanitaris.

L’Ajuntament del Santa Margarida de Montbui, a través de l’àrea de Manteniment, ha treballat per aconseguir un espaiat més ampli entre les parades i disposar-les d’acord amb les noves garanties de seguretat.

Cal recordar que Montmercat va estar sense servei durant més de dos mesos com a conseqüència dels efectes de la pandèmia de Covid-19. Es realitza els dissabtes entre les 8.30 i les 14.30 hores.

Darrera actualització: 26.06.2020 | 14:18