Darrers dies per inscriure's al 9è Concurs d'aparadors nadalencs de Montbui

Dijous, 3 de desembre de 2020 a les 00:40

Fins el 4 de desembre es poden fer les inscripcions per participar al 9è Concurs d’Aparadors Nadalencs de Montbui. Hi podran participar tots els establiments comercials de Montbui (comerços, serveis, bars-hostaleria).

L’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui atorgarà el premi mitjançant el

jurat qualificador el dia 19 de desembre del 2020. Hi haurà un primer premi de 400 euros i placa, un segon de 200 euros i un tercer de 50 euros.

Els aparadors hauran de ser visibles del 9 de desembre de 2020 fins el 7 de gener de 2021. El jurat estarà designat per l’Ajuntament de Montbui, integrat per un representant de la UEM, un representant de l’Ajuntament, i un representant de Viu la Festa.

També hi haurà un vot popular el dia 19 de desembre fins e les 12:30, i un vot digital via Facebook. Els comerços participants han d’enviar la foto a l’adreça de correu:

milloraparadormontbui@gmail.com fins el 13 de desembre.

Totes les imatges estaran penjades simultàniament el dilluns 14 de desembre al Facebook de la UEM.

Per votar caldrà accedir al Facebook de la UEM. Només es comptabilitzaran els “m’agrada” que rebi cada foto de les que estiguin penjades allà. L’aparador guanyador del vot per Facebook serà el que tingui més “m’agrada” el dia 19 de desembre a les 11:00 h del matí.

El vot “Facebook” comptabilitzarà 20% part del global de la votació. El “vot popular en mà” representarà un 40% i el del jurat un 40 %. En cas d’empat entre els tres aparadors pels diferents sistemes de votació, prevaldrà l’aparador guanyador en el “vot popular”.

La visita del jurat als comerços es durà a terme entre els dies 9 i 19 de desembre del 2020. S’efectuarà la visita entre les 10:00 h i les 14:00 h del matí, i les 16:30 h i 20:30 h de la tarda. Els aparadors hauran d'estar visibles durant l'horari de visita.

El jurat tindrà en compte el material utilitzat, l’originalitat, l’elaboració il’adaptació del producte a l’aparador. Les deliberacions del jurat seransecretes i inapel·lables.

Les inscripcions seran gratuïtes i hauran de formalitzar-se mitjançant l’entrega de la butlletade sol·licitud degudament complementada a: L’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui (Ctra. de Valls, 57); telemàticament a la web de l’Ajuntament montbui.cat

Per correu electrònic a : torregrosacs@montbui.cat

Darrera actualització: 03.12.2020 | 13:14