Cribatge massiu per autopresa de mostra al CAP Montbui

Divendres, 30 d'abril de 2021 a les 00:00

El dimarts i el dijous de la setmana que ve començaran a realitzar-se a Montbui cribatges massiu per autopresa de mostra al CAP Montbui.

Si teniu menys de 70 anys, no heu passat la covid-19 els últims tres mesos i no heu completat la vacunació podeu anar a buscar el vostre kit per fer-vos una PCR al nou mòdul contra la Covid-19 del CAP Montbui.

Ho podreu fer el dimarts 4 de maig de 15 a 17 h i el dijous 6 de maig de 10 a 12 h (horaris no coincidents amb el procés de vacunació que també es continua realitzant en aquest espai).

En el moment de la recollida del kit, un gestor COVID s'encarregarà de registrar les dades dels participants per fer-ne el seguiment. La prova es pot fer en el mateix moment o emportar-se-la a casa i lliurar-la posteriorment al mateix punt de recollida en un temps màxim de 30 minuts des de la recollida de la mostra. El kit per a l'autopresa conté una bossa amb tancament hermètic "zip", un escovilló, un tub on s'haurà de dipositar la mostra, una tovalloleta desinfectant i dues etiquetes.

Obtindreu els resultats de les proves en 24/72 hores i els podreu consultar a La Meva Salut.

Recordeu que és fonamental participar als cribatges massius per saber si us heu contagiat, i ajudar a tallar així possibles cadenes de contagis de la covid-19.

 

Darrera actualització: 30.04.2021 | 15:56