Convocatòria d'ajuts a l'estudi adreçada a universitaris, universitàries i estudiants de cicles formatius de Grau Mig i Grau Superior

Dijous, 4 de març de 2021 a les 00:20

Fins el 25 de març està obert el termini de lliurament de sol·licituds de la Convocatòria d’Ajuts Municipals per a Estudiants Universitaris i per a Alumnes de Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior que cursin els seus estudis a més de 30 quilòmetres de distància del municipi.

Els requisits principals per poder accedir a aquesta convocatòria són tenir menys de 26 anys en el moment de fer la sol·licitud o superar aquesta edat sempre i quan s’acrediti estar en situació d’atur. També caldrà estar empadronat/da a Montbui de forma ininterrompuda amb una antelació mínima de dos anys; caldrà estar matriculat i haver justificat el pagament de la matrícula i/o la seva exempció per al curs corresponent a l’any de la convocatòria en una de les opcions que s’especifiquen a les bases de la convocatòria (consultar www.montbui.cat).

Precisament a la web municipal es poden consultar tots els requisits, així com els documents que cal aportar amb la sol·licitud: imprès de sol·licitud, original i fotocòpia del DNI del sol·licitant, justificant de la matrícula, justificació del pagament de la matrícula, totes aquelles dades personals requerides, entre d’altres (trobareu tota la informació, ampliada, a www.montbui.cat).

L’Ajuntament ha reservat una partida de 30.000 euros adreçats als estudiants universitaris i de cicles del municipi que compleixin els requisits de la convocatòria.

Cal presentar preferentment les sol·licituds de forma telemàtica a través de la pàgina web municipal www.montbui.cat. També hi ha l’opció de fer el registre de documents de forma presencial a l’Ajuntament de Montbui (carretera de Valls, 57),  de dilluns a dijous de 8 a 18 hores, i també els divendres de 8 a 15 hores.

Darrera actualització: 04.03.2021 | 08:58