Continuen les activitats a la Biblioteca Mont-Àgora: Aquest dissabte, taller de robòtica

Dimarts, 22 de gener de 2019 a les 00:00

La Biblioteca Mont-Àgora organitzarà aquest proper dissabte 26 de gener a partir de les 11 del matí un taller d’iniciació a la robótica en familia. L’activitat inclourà la construcció i programació de robots Lega-Weda, la construcció de mecanismos i màquines i la programació amb llenguatge de blocs. Cal inscripció prèvia per participar en aquest taller, el qual anirà a càrrec de Ments Creatives. Les places són limitades.

 

Fins el 28 de febrer, “Tarda de Tieta”, al #sectorlector de la Biblioteca Mont-Àgora

Fins el proper 28 de febrer es podrà veure l’espai creatiu, el  #sectorlector de la Biblioteca Mont-Àgora, la mostra “Tarda de tieta”. Es tracta d’una mostra d’objectes decoratius fets a mà utilitzant tècniques com ara patxwork, scrapbooking, découpage, punt de creu i molt més. La mostra vol que els visitants deixin volar la imaginació per crear originals decoracions “lowcost”.

 

Proper Curs d’Iniciació al Lettering Creatiu

La Biblioteca Mont-Àgora organitzarà un Curs d’Iniciació al Lettering Creatiu, el qual tindrà lloc els dies 26 de gener, 2 i 9 de febrer, entre les 10.30 i les 12.30 hores. L’activitat té un cost d’inscripció de 5 euros, i va adreçada a adults i joves majors de 15 anys.

 

Curs per aprendre a utilizar els telèfons intel·ligents, a la Biblioteca Mont-Àgora

La Biblioteca Mont-Àgora organitza per als dies 5 i 12 de febrer un curs per ensenyar als usuaris majors de 55 anys a exprémer totes les opcions dels telèfons intel·ligents (“smartphones”). El taller es farà en dues sessions de dues hores de durada, entre les 16 i les 18 hores, i anirà a càrrec de personal tècnic de la Fundació Pere Tarrés i Vodafone. Cal inscripció prèvia per prendre part en aquest curs. Les places són limitades.

Darrera actualització: 23.01.2019 | 17:33