Continuen diferents actuacions de manteniment integral

Dimecres, 4 de desembre de 2019 a les 00:10

Durant els darrers dies s’han començat a realitzar diferents tasques i millores emmarcades en l’àmbit de manteniment i via pública.

D’una banda, s’estan realitzant tasques de neteja d’embornals, actuació important per garantir el drenatge de les aigües de pluja al municipi. Fins ara les principals actuacions s’han dut a terme a la zona esportiva municipal, però l’actuació permetrà una millora molt important d’aquests elements, alguns dels quals es trobaven practiquen sense fer ús degut a importants acumulacions de fang i residus.

D’altra banda, també durant els darrers dies s’ha procedit a la instal·lació i renovació de diferents plaques de carrers (nomenclatura). És una tasca que es realitza ocasional i periòdicament al municipi, tenint en compte que les plaques ubicades als carrers es troben exposades als elements meteorològics.

Igualment s’estan pintant els lavabos del Centre Cívic i Cultural La Vinícola, un equipament que requereix un manteniment periòdic tenint en compte que ja compta amb 21 anys d’història.

Des de l’Ajuntament de Montbui es continuen supervisant també els treballs de poda arbrària, la qual es troba ja en una fase força avançada (s’hi està treballant des de mitjans del mes d’octubre).

I cal remarcar per últim que durant els darrers dies s’han instal·lat 16 papereres “model Barcelona” per diferents vials i espais públics del municipi. L’objectiu és sensibilitzar la població i aconseguir la máxima neteja possible de les vies públiques, amb la col·laboració de la ciutadania.

Darrera actualització: 04.12.2019 | 16:28