Comunicat informatiu COVID-19 (dimarts 28 d'abril): Es reactiven diferents serveis de manteniment i reobre la deixalleria municipal

Dimarts, 28 d'abril de 2020 a les 00:00

L'Ajuntament continua treballant en la priorització de tots els serveis de neteja i desinfecció de vies i espais públics

 

L'Ajuntament de Santa Margarida de Montbui continua treballant en la priorització de tots els serveis de neteja i desinfecció de vies i espais públics. Des de l'inici de la crisi sanitària de la Covid-19, i de forma diària, els equips de neteja municipal realizen tasques de desinfecció de vies públiques de tot el municipi. Aquestes tasques es realitzen seguint un pla sectoritzat setmanal, i garanteix que la desinfecció de les vies i espais públics.

De la mateixa manera, durant els darrers dies s'han reactivat els serveis presencials de neteja viària manual i també el de desbrossament per part dels operaris municipals, tenint en compte que aquests serveis s'havien hagut de limitar per la pandèmia. També s'han activat parcialment els serveis de neteja d'edificis i d'obres que realitza la Brigada Municipal. Es tracta de les primeres mesures del procés de desescalada, amb l'objectiu d'anar recuperant una certa normalitat. També s'han incorporat els conserges de les escoles, que realitzen tasques de pintura i manteniment.

Està previst que durant el mes de maig es puguin anar reactivant d'altres tasques presencials com ara pintura viària, però tot aquest retorn a la normalitat s'anirà produint de forma esgraonada.

 

Reobertura de la Deixalleria Municipal

Avui dimarts ha reobert la Deixalleria Municipal, servei que es trobava tancat des de finals del mes de març després que l'Agència de Residus de Catalunya demanés el tancament d'aquests equipaments a nivell català. De la mateixa manera, ahir dilluns l'ARC va aconsellar als ens locals valorar la conveniència d'obrir les deixalleries en condicions de seguretat. Per tot plegat, i seguint aquesta recomanació i garantint aquestes condicions de seguretat, ha reobert el servei de Deixalleria Municipal que funcionarà tant per a particulars com per a empreses de dimarts a dissabte de 10.00 a 14.00 hores.

Darrera actualització: 28.04.2020 | 17:21