Celebrat el "Downhill La Tossa"

Dilluns, 14 d'octubre de 2019 a les 00:00

El dissabte 5 d'octubre va tenir lloc una nova edició del “Downhill La Tossa”, l’espectacular descens amb tricicles de derrapatge per la carretera d’accés a l’emblemàtic cim montbuienc. El “Downhill La Tossa”, que enguany es va haver de suspendre al mes de juliol per causa de l’onada de calor, va poder realitzar-se finalment en unes condicions meteorològiques excel·lents.

Després de tancar els accessos, preparar les inscripcions i les categories, van començar de forma ordenada els descensos dels participants. Un cop més, la prova va deparar el màxim espectacle en les diferents categories, i amb un gran nivell tant organitzatiu com participatiu. Els afeccionats a aquesta modalitat esportiva van anar situant-se en aquells espais de la carretera on podien immortalitzar algunes de les espectaculars derrapades dels participants.

Cal destacar que La Tossa és una de les proves més importants del calendari català de l’especialitat, i ja s’ha convertit en un dels clàssics per als amants de la modalitat “drift trike”. En acabar la prova es va fer el lliurament de trofeus, amb la presència dels representants de l’Ajuntament montbuienc, encapçalats per l’Alcalde i també regidor de Joventut Schummi Juárez.

L’èxit del “Downhill La Tossa” i la seva gran acceptació per tots els participants planteja nous reptes organitzatius que es podrien concretar de cara a properes edicions.

Darrera actualització: 14.10.2019 | 11:33