Celebrat el 26è Cros Garcia Lorca

Dimecres, 23 de gener de 2019 a les 00:00

El diumenge 13 de gener va tenir lloc a la zona del pla de La Mercè de Montbui el 26è Cros Garcia Lorca. La competició, puntuable per al campionat de cros escolar dels Jocs Escolars de l’Anoia, va comptar amb una participació de 315 corredors, a les diferents categories: des de P-3 i fins els adults.

Per dur a terme la prova es van habilitar diferents circuits, alguns en asfalt per als més petits, i d’altres en terra. Els guanyadors i guanyadores, per categories van ser els següents.

A la categoria cadet femení, triomf de Farida El Kasmi de l’Institut Badia i Margarit. Entre els cadets, el guanyador va ser Hatim El Himer (Institut Badia i Margarit). A la categoria infantil femení es va imposar Aya Boulbayen (Institut Badia Margarit) i entre els infantils victòria per a Amil Bouthar (Institut Montbui). A la categoria aleví femení, el triomf va correspondre a Ona Cazorla (Dolors Martí); Ireneu Uberni Cabeza (Sant Ramon) va guanyar a la categoria aleví masculí. A la categoria benjamí femení, primera posició per a Íngrid Martín (Emili Vallès). Entre els benjamins masculins es va imposar Pol Mena, del Marquès de la Pobla. A la categoria prebenjamí femení va guanyar Elia Martínez (Maria Borés). I entre els prebenjamins masculins Martí Paín (Maristes Igualada). A P-5 femení, victòria per a Arlet Palomino (Castell Òdena) i a P-5 masculí per a Abdurrahman Bentaleb (Garcia Lorca). A P-4 femení es va imposar Eider Sánchez (Institució Igualada) i a P-4 masculí Adrian Zorrero (Garcia Lorca). A P-3 femení va guanyar Abril Guillén (Dolors Martí) i a P-3 masculí Albert Mèndez (Els Vailets). Per últim, a la categoria d’adults, amb una participació de 22 atletes, triomf en categoria femenina de la montbuienca Raquel Cervero i en categoria masculina de Ridouan Boulbacen.

Un cop finalitzades les proves es va procedir al lliurament de premis i trofeus als guanyadors, en un acte que va comptar amb la presència de l’alcalde montbuienc Teo Romero i el tinent d’alcalde d’Educació Esports Josep Palacios, així com representants de l’AMPA i de la mateixa escola Garcia Lorca. També es va realitzar un sorteig de diferents regals lliurats pels establiments comercials montbuiencs que van col·laborar amb la prova.

Darrera actualització: 23.01.2019 | 17:14