Celebrada una jornada formativa per a directius/ves i per a monitors de les entitats esportives de Montbui

Dilluns, 28 de desembre de 2020 a les 00:20

Dissabte passat al matí va tenir lloc a la Sala Auditori Mont-Àgora un curs formatiu en protocols covid-19 per a monitors/es i directius i directives de les entitats esportives i de les AMPA's del municipi.

Eva Marsal, de l'empresa Prevint, va explicar a la quinzena d'assistents com s'estan aplicant els protocols als diferents equipaments esportius de Montbui. Va fer un repàs detallat, tenint en compte que des de l’Ajuntament montbuienc s’ha volgut donar el màxim suport i assessorament a les entitats esportives, per tal de complir escrupolosament tots els protocols sanitaris.

La regidora d'Esports Isabel Guerrero González va presentat l'activitat, va agrair la presència dels assistents, i va assenyalar la importància de poder treballar intensament en el compliment dels protocols als diferents equipaments. La regidora va recordar que a Montbui “hem volgut complementar la tasca preventiva amb la contractació d’una empresa externa i especialitzada per tal de fer una acció continuada i fer un estudi de les instal·lacions esportives, les entitats esportives, els protocols de seguretat anti-covid19 i adaptar els plans de contingència de les instal·lacions a aquests protocols”. La regidora va agrair l’esforç i la tasca que fan les entitats i les va garantir el màxim suport per part de la institució.

Cal remarcar que l’activitat es va realitzar seguint totes les mesures i protocols anti-covid19. En finalitzar la formació es va lliurar un certificat als assistents que van completar la sessió.

Darrera actualització: 28.12.2020 | 09:32