Ben aviat, Grup de suport i ajuda mútua adreçat a cuidadors i cuidadores no professionals

Divendres, 16 d'octubre de 2020 a les 00:45

L’Espai de les Arts i del Coneixement Mont-Àgora de Santa Margarida de Montbui acollirà durant els propers mesos diferents sessions del Grup de Suport i Ajuda Mútua adreçat a cuidadors i cuidadores no professionals de persones que es troben en situació de dependència per raó d’edat, estat de salut o discapacitat. La primera sessió tindrà lloc el dimecres 21 d’octubre.

Es tracta d’un espai de relació i suport psicològic que possibilitarà l’expressió de sentiment, emocions i preocupacions associades a les tasques de cura, amb la finalitat de millorar la qualitat de vida de les persones cuidadores.

Les altres sessions es celebraran els dies 4 de novembre, 11 de novembre, 18 de novembre, 25 de novembre i 2 de desembre. Les places estan limitades a 10 participants.

Les persones interessades poden inscriure’s trucant al telèfon 93 804 09 09, de 9 a 13 hores. Es tindran en compte totes les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries degut a la covid-19.

Organitzen les sessions del Grup de Suport i Ajuda Mútua l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui i la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 16.10.2020 | 12:18