Ban municipal amb mesures per a una celebració de Tots Sants amb la màxima seguretat

Divendres, 30 d'octubre de 2020 a les 13:25

L'Alcalde montbuienc Jesús Miguel Juárez ha dictat un Ban municipal amb les mesures de les activitats associades a la celebració de Tots Sants. Degut a la situació actual produïda per la Covid-19, es comuniquen en aquest document unes pautes de seguretat per tal d'encarar aquesta festivitat.

Així, els horaris d'obertura del cementiri els dies 31 d'octubre i 1 de novembre seran de 8 a 18 hores. L'aforament serà limitat. Caldrà respectar les indicacions sobre l'aforament de forma que l'ocupació respecti sempre el màxim d'una persona per cada 2'5 metres.

És obligatori l'ús de mascareta en tot moment, excepte per persones que n'estiguin exemptes per motius de salut. Els nens menors de sis anys també restaran exempts d'aquesta obligació.

En el ban també es recomana als usuaris limitar el temps d'estada al cementiri, aproximadament 30 minuts, així com minimitzar l'ús de bancs i seients existents.

Les persones podran acostar-se a dipositar flors als nínxols mantenint les mesures d'higiene i respectant la distància interpersonal entre no convivents. Per fer-ho, es recomana l'ús de desinfectant hidroalcohòlic abans i després de l'ofrena.

Es posarà a disposició del públic dispensadors de gel hidroalcohòlic o desinfectants viricides en llocs accessibles i visibles. Estarà prohibit beure, menjar, i també fumar.

Caldrà seguir les indicacions d'entrades i sortides, així com els recorreguts indicats, mantenint sempre la distància interpersonal d'1'5 metres.

Darrera actualització: 30.10.2020 | 17:01