Avancen a bon ritme les obres de millora del mur d'escullera del barri del Pi

Dimecres, 11 de desembre de 2019 a les 00:00

Malgrat les inclemències meteorològiques de finals de tardor, continuen a bon ritme els treballs d’arranjament i reforç del mur d’escullera sobre el riu Anoia, en el tram proper al barri Barri del Pi.

Els treballs, que van a càrrec de l’empresa Perfo-Roca, busquen garantir una solució tècnica per respondre definitivament als despreniments parcials de materials que han afectat des de l’any 2015 a la part central d’aquest mur.  El projecte permetrà refer el mur d’escullera, donant solució a les filtracions d’aigua i també col·locant uns anclatges que han de garantir l’estabilitat de l’actuació. Es preveu que aquests treballs siguin una realitat durant el primer trimestre de l’any 2020.

El projecte de consolidació i millora del talús va realitzar-lo l’empresa Paymacotas Engineering, que és també qui realitza ara la direcció facultativa de l’obra.

Els treballs d’arranjament i reforç del mur d’escullera sobre el riu Anoia tenen un període d’execució màxim de cinc mesos i han de ser una realitat durant la primavera del 2020.

Darrera actualització: 11.12.2019 | 17:45