Aquestes festes, campanya de promoció del comerç de proximitat

Dimecres, 11 de desembre de 2019 a les 00:00

Fins el proper 6 de gener els comerços de proximitat integrants de la Unió d’Ëstabliments de Montbui (UEM) premiaran als clients que facin les seves compres nadalenques. Des de la UEM es vol reconèixer la fidelitat dels clients amb cinc premis de 100 euros durant la campanya de Nadal (500 euros per comprar a Montbui).

Els comerços associats a la UEM, des de l’1 de desembre i fins el 6 de gener, posaran a disposició dels seus clients un cartronet que caldrà segellar en cada establiment de la UEM en el moment que facin una compra. Caldrà omplir el cartronet amb 6 segells de 6 establiments diferents (sino, no serà vàlid). Un cop omplert, caldrà dipositar-ho a les urnes que els compradors trobaran a les mateixes botigues. El divendres 10 de gener es realitzarà el sorteig, entre tots els cartronets recollits, de 5 premis de 100 euros a gastar als establiments de Montbui hagin participat.

Aquesta proposta de dinamització comercial és organitzada per la Unió d’Establiments de Montbui (UEM), amb el suport de l’Ajuntament montbuienc.

Darrera actualització: 11.12.2019 | 17:34