Aquest dissabte s'inaugura l'ampliació de les instal·lacions municipals de tennis i la sisena pista

Dijous, 13 de desembre de 2018 a les 00:00

L’ampliació de les instal·lacions municipals de tennis i la sisena pista ràpida del Complex Esportiu de Can Passanals s’inauguraran aquest dissabte 15 de desembre en el decurs d’una matinal en què no hi faltaran nombroses activitats.

Les millores en les instal·lacions municipals de tennis són fruit de la col·laboració entre l’empresa gestora de l’equipament, TopTennis i l’Ajuntament de Montbui. Precisament aquesta gestió mixta (Top Tennis té la gestió de les instal·lacions des de l’any 2017, per 15 anys), ha fet possible que sigui aquesta empresa qui s’hagi responsabilitzat econòmicament de la construcció de la sisena pista, així com també de les millores realitzades a les instal·lacions, tot plegat amb l’objectiu de crear un autèntic centre d’alt rendiment en el món del tennis. El mateix dia es presentarà aquest ambiciós projecte, amb l’assistència prevista de tennistes d’elit com Carla Suárez, Arantxa Parra, Lara Arruabarrena o Maria José Martínez, així com la d’entrenadors i representants de la Federació Catalana de Tennis, que donen suport al nou projecte esportiu de TopTennis.

 

Dues de les millors jugadores del circuit, a Montbui

Però la matinal inclourà també diferents activitats, com ara, a partir de dos quarts de 10 del matí, un campionat de minitennis, que es disputarà a les pistes municipals. A tres quarts d’onze tindrà lloc la presentació del projecte esportiu del nou centre de formació i alt rendiment de l’empresa TopTennis a Montbui i a tres quarts de 12 es durà a terme la inauguració de l’ampliació de les instal·lacions i l’estrena oficial de la sisena pista de tennis. A partir d’un quart d’una del migdia dues jugadores d’elit com Lara Arruabarrena (número 53 del rànquing en individuals i número 28 en dobles) i Maria José Martínez (número 19 del rànquing mundial en individual i número 1 de dobles) disputaran un partit d’exhibició a un set.

Des de l’Ajuntament de Montbui es valora de forma molt positiva aquesta ampliació d’instal·lacions, així com una sisena pista que continua afavorint la difusió de l’esport del tennis al municipi. Com explica l’Alcalde Teo Romero “aquesta ampliació és fruit del conveni signat al maig del 2017 amb l’Arcadi Manchón. Es tracta d’un bon exemple de gestió mixta públic-privat, on, com a montbuiencs, garantim l’accés a la pràctica esportiva dels nostres ciutadans i de pas potenciem la col·laboració amb un reconegut gestor i emprenedor de l’esport com és l’Arcadi Manchón, que ha mostrat sobradament la seva vàlua i que, amb la seva empenta i treball, ha dinamitzat notablement aquestes instal·lacions esportives”.

Darrera actualització: 13.12.2018 | 11:04