Actualització: L’Ajuntament de Montbui acorda el tancament durant 15 dies, provisionalment, d'equipaments i activitats municipals pel coronavirus

Dimecres, 11 de març de 2020 a les 17:00

Davant els riscos del coronavirus, un cop analitzada la informació existent, i tenint en compte les recomanacions del Govern de la Generalitat, l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui ha acordat que quedin tancats al públic, a partir de les 00.00 hores del dijous 12 de març i de manera provisional durant 15 dies, els equipaments municipals amb concentració de persones. Són objecte d’aquest tancament els equipaments cívics i culturals (La Vinícola, Mont-Àgora, Mont-Jove, Centre de Serveis), assistencials i d’integració (Centre de Dia, Centre Obert) i equipaments esportius (Mont-aQua, Estadi Municipal de Futbol, pistes de petanca, pavelló Can Passanals i pistes de tennis municipals Can Passanals).

De la mateixa manera queden suspeses totes les activitats programades, com ara cursos i tallers, en els edificis municipals. També es suspenen totes les activitats públiques organitzades per l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui i totes les activitats organitzades, bé siguin públiques o privades, en instal·lacions municipals i en via pública. Igualment, es recomana suspendre totes les activitats organitzades per entitats privades que siguin prescindibles i es puguin post-posar.

L’Ajuntament, en una reunió d’urgència de l’Equip de Govern, ha pres aquestes decisions sobre les activitats i equipaments que són de la seva competència. Serveis educatius (com ara escoles, instituts i llars d'infants) també queden suspesos en compliment de les directrius del Departament de Salut, segons s'ha anunciat aquest vespre en roda de premsa. Inicialment es manté el Servei d’Atenció Domiciliària (SAD).

A l’espera que durant les properes hores, des de Funció Pública, es fixin les mesures que afectin a l’àmbit de l’administració pública, l’Ajuntament continuarà prestant el servei d’atenció a l’usuari i informarà puntualment a la ciutadania a través de la pàgina web municipal, de les xarxes socials institucionals i dels mitjans de comunicació, propis i externs.

Cal destacar que l’Ajuntament ha informat degudament als treballadors i treballadores de les oficines municipals sobre les mesures de protecció. Des de l’Ajuntament es treballa per difondre en tot moment informació oficial, rigorosa i contrastada, i orientada a la prevenció del contagi.

Reiterem des de l’Ajuntament de Santa de Margarida de Montbui el nostre compromís de mantenir una comunicació i una informació constants a la ciutadania, a la qual demanem la màxima col·laboració, comprensió i confiança.

Darrera actualització: 11.03.2020 | 22:30