Actuacions de manteniment en equipaments, vies públiques i espais verds de Montbui

Dimecres, 11 de desembre de 2019 a les 00:00

Durant els darrers dies han continuat diferents actuacions en l’àmbit del manteniment de diferents equipaments municipals, vies públiques i espais verds del municipi.

D’una banda, s’estan ultimant les tasques de poda, actualment centrades a la zona del Boulevard, que es troben en una fase molt avançada, i que van a càrrec d’operaris de la Brigada Municipal.

També durant els darrers dies han finalitzat els treballs de pintura que ha dut a terme l’empresa Àlex Luque Pintors als lavabos del Centre Cívic i Cultural La Vinícola. Aquestes tasques es realitzen per millorar i adequar un servei molt utilitzat tant pels avis i àvies de Montbui com també per les persones que utilitzen els serveis d’ocupació i de promoció econòmica municipals. També s’han millorat els sifons i tubs de desaigüe de l’equipament.

D’altra banda es continuen realitzant, a la zona del Passeig Espanya de Vista Alegre, tasques de neteja d’embornals, actuació important per garantir el drenatge de les aigües de pluja al municipi.

I també s’està duent a terme la reposició de les plaques de carrers (nomenclatura), especialment en aquells casos de les plaques més malmeses per la degradació en estar ubicades a l’aire lliure.

I paral·lelament a l’Espai de les Arts i del Coneixement Mont-Àgora s’estan duent a terme tasques de manteniment i neteja de les vidrieres de l’edifici i també estan finalitzant els treballs de neteja a fons de la sala petita polivalent. Aquestes tasques van a càrrec de l’empresa Ben-net Calaf.

 

 

Darrera actualització: 11.12.2019 | 17:50