Activitats a la biblioteca Mont-Àgora

Divendres, 22 de novembre de 2019 a les 00:40

Tallers BiblioLabs tecnològics a la biblioteca Mont-Àgora


La Biblioteca Mont-Àgora va organitzar dissabte passat un taller “BiblioLab” amb el robot “Bee-bot”. El taller, conduït per Edukem-nos, va comptar amb la participació d’una desena d’infants d’entre cinc i vuit anys, els quals es van poder familiaritzar amb aquest robot. “Bee-bot” és un recurs educatiu per a nens d'infantil i primària que els aproxima al llenguatge de programació de manera senzilla i planera.

Cal recordar que els tallers BiblioLabs són anuals i estan promoguts per la Diputació de Barcelona amb la intenció de continuar creant espais per compartir amb els usuaris les ganes de crear, explotar, descobrir i innovar en els àmbits científic, artístic, tecnològic...

 

Dos BiblioLabs més, programats

El dissabte 14 de desembre, a les 11, tots els nens d’entre 6 i 10 anys i que tinguin curiositat per saber com un bolígraf imprimeix en 3D es poden inscriure al taller “Pintar amb plàstic?”, conduït per Tangencial

I l’últim taller BiblioLab està orientat a la impressió 3D on, a través de diferents mètodes i propostes, els assistents aprendran maneres de dissenyar i prototipar els seus propis models i a aprendre a utilitzar una impressora 3D. Aquest està adreçat a adults i joves a partir de 10 anys i es durà a terme el divendres 24 de gener a les 17,30 h.

Les places per aquests tallers són limitades i per això cal inscriure’s a la biblioteca. Per a més informació podeu trucar a la Biblioteca Mont-Àgora 938052666

 

La Biblioteca Mont-Àgora organitza un taller de fotografía digital

Els propers dilluns 2 i 9 de desembre tindrà lloc a la Biblioteca Mont-Àgora un taller de fotografia digital. Aprèn a fer fotos, transfereix imatges entre dispositius, inicia’t en l’edició d’imatge digital i retoca les teves fotografies. L’activitat anirà a càrrec de Ceina, i cal inscripció.

Les dues sessions permetran introduir als participants en els elements bàsics i necessaris per dominar la fotografia digital.

 

Venda de llibres solidaris amb “La Marató” de TV3

Fins el 14 de desembre tindrà lloc a la Biblioteca Mont-Àgora una venda de llibres solidaris amb “La Marató” de TV3. Els diners recaptats es destinaran íntegrament a la 28ª edició de “La Marató” de TV3, la qual es farà el dia 15 de desembre, i anirà dedicada a les malalties minoritàries.


Nova exposició al #sectorLector de la Biblioteca Mont-Àgora

També Fins el 14 de desembre es pot veure a l’espai #sectorLector de la Biblioteca Mont-Àgora l’exposició “Art i cinema: quan la passió pel cinema i l’art es fonen”. Es tracta d’una oportunitat única per veure les escultures, dibuixos i il·lustracions de l’artista Juanjo Macías.

Darrera actualització: 22.11.2019 | 09:57