51 estudiants montbuiencs rebran els ajuts municipals per a estudiants universitaris i de cicles formatius corresponents al curs 2019-2020

Divendres, 30 d'octubre de 2020 a les 00:10

47 estudiants universitaris i 4 més de Cicles Formatius, en total 51 alumnes, són els beneficiats de la convocatòria d’Ajuts Municipals per a Estudiants Universitaris i de Cicles Formatius de Grau Mig i de Grau Superior corresponents al curs 2019-2020. Aquesta convocatòria, que va començar el passat mes de febrer, es va veure afectada en la seva tramitació per la Declaració de l’Estat d’Alarma i per la congelació dels terminis administratius.

Aquests ajuts municipals tenen com a objectiu estimular els estudis superiors entre els veïns i veïnes de Montbui, especialment entre els més joves. L’objectiu de la línia d’ajuts ha estat contribuir a millorar l’educació dels estudiants del municipi, per fer front a les despeses que comporta continuar aquests estudis fora del municipi.

Cal destacar que els ajuts econòmics individuals varien en funció de la puntuació i dels barems establerts a la convocatòria.

Darrera actualització: 30.10.2020 | 15:00