Fins el 31 de març es poden presentar originals al 12è Concurs de contes "Castell de la Tossa"

Dijous, 25 de febrer de 2021 a les 00:55

Fins el proper 31 de març està obert el termini de presentación d’originals per al 12è Concurs de Contes “Castell de La Tossa”, certamen organitzat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui.

En aquest concurs hi podran participar totes aquelles obres de tema lliure, escrites en català o castellà. Han de ser inèdites i cada concursant podrà presentar fins a dos originals.

S’estableixen diferents categories: una categoria infantil 1 ( de 6 a 9 anys); categoria infantil 2 ( de 10 a 13 anys), categoria juvenil (de 14 i 18 anys) i categoria general (per a majors de 18 anys).

La forma per fer el lliurament dels contes serà a través del correu electrònic culturamontbui@gmail.com

Al correu s’haurà d’adjuntar el conte en format PDF sense cap dada personal. A l’assumpte haurà de posar ‘’Concurs de contes Castell de la Tossa’’ i la categoria a la què es presenta el relat.

Les dades personals s’hauran de facilitar al cos del missatge i caldrà indicar-hi: nom i cognoms, DNI, adreça, población, telèfon de contacte i correu electrònic.

El conte ha d’estar escrit amb lletra Arial 12 a doble espai i amb un màxim de 5 pàgines.

El termini per presentar els originals serà el 31/03/2021. Els guanyadors/es es comprometen a recollir el premi o bé delegar en algú. La composició del jurat es donarà a conèixer durant la celebració del lliurament de premis que es realitzarà el proper 22 d’abril a Mont-Àgora.

Els premis a les obres premiades seran un lot de llibres per als guanyadors de les categories infantil 1 i 2; un premi de 150 euros pel guanyador de la categoria juvenil i de 100 euros pel segon classificat, i premis de 200, 150 i 100 pels tres primers classificats respectivament de la categoria general.

Darrera actualització: 25.02.2021 | 10:42