Fins el 21 de febrer es pot participar al Concurs de vídeos divertits de temàtica lliure: "Montbui riu"

Dijous, 18 de febrer de 2021

La regidoria de Cultura i Festes de l'Ajuntament de Santa Margarida de Montbui té obert fins el proper diumenge 21 de febrer el termini de participació al concurs de videos divertits de temàtica lliure “Montbui riu”. Poden prendre part en aquest concurs tant les persones de Montbui com la d’altres municipis, sempre de forma individual. S’estableixen dues categories en aquest concurs: la categoria A per a joves entre 14 i 17 anys i la categoria B, per a adults majors de 18 anys.

Els participants caldrà que lliurin els videos, en format MP4, al correu electrònic culturamontbui@gmail.com fins el dia 21 de febrer (inclòs). Els videos han de tenir una durada d’entre 3 i 5 minuts. El proper 24 de febrer a les 19.00 hores els videos seran pujats a Facebook, on es podran votar fins el dia 10 de març, i s’escolliran els 10 que tinguin més “m’agrada”. Els 10 videos que tinguin més “m’agrada” a Facebook passaran a ser finalistes , i seran valorats per un jurat que triarà els guanyadors finals. Aquest jurat estarà format per un tècnic/a de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui, per l’artista local Silvia Latorre i pel també prestigiós monoleguista Miguel Angel Marín.

Els continguts dels videos han de ser inèdits i originals. El jurat tindrà en compte l’originalitat del video. Els videos guanyadors seran comunicats la setmana del 15 al 19 de març a les xarxes socials i a la web de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui.

S’estableixen diferents premis: a la categoria A (joves de 14 a 17) hi haurà com a primer premi un val per gastar a la botiga ZBITT valorat en 100 euros; un segon premi que serà un val per gastar a la botiga ZBITT valorat en 50 euros i un tercer premi que consistirà en un val per gastar a la botiga ZBITT valorat en 25 euros.

A la categoria B (adults), s’estableix un primer premi de 150 euros més la possibilitat de prendre part a un curs d’iniciació amb www.escuelacomedia.com. El segon classificat rebrà 75 euros, mentre que el tercer classificat aconseguirà 50 euros.

Darrera actualització: 18.02.2021 | 11:00