L'Associació cívico-cultural Inama ha participat enguany al programa "Arbre dels somnis" de CaixaBank

Dilluns, 11 de gener de 2021

L’Associació Cívico-Cultural Inama de Santa Margarida de Montbui és una de les entitats participants a la iniciativa solidària “L'Arbre dels Somnis”, organitzada per CaixaBank. Durant els primers dies de desembre, l’entitat bancària ha promogut que clients i empleats poguessin recollir en la seva oficina una de les cartes en les que els petits beneficiaris explicaven quins eren els regals que més il·lusió els faria rebre.

A Montbui, l’acció s’ha desenvolupat amb 24 cartes lliurades pels infants del Casal. L’objectiu final és fer possible el desig de nens i nenes que difícilment tindrien per Nadal el regal que volen pels escassos recursos econòmics de la seva família. Per això, els nens beneficiaris de la iniciativa han escrit una carta demanant els regals que els agradaria rebre.

Clients de CaixaBank i empleats podien sol·licitar una de les cartes fins el passat 11 de desembre, d'aquesta manera, contribuir a fer realitat el desig expressat pel petit. Un cop el paquet estigui preparat, s’haurà de lliurar en la mateixa oficina on es va rebre la carta, amb una etiqueta identificativa que facilita l'organització per garantir la traçabilitat i correcte lliurament.

L’Associació Inama és una de les 38 entitats col·laboradores que ajuden a fer possible aquest projecte a la província de Barcelona.

Aquest any 2020 “L'Arbre dels Somnis” compta amb un total de 6.503 cartes, que es van poder recollir a les oficines de CaixaBank a la província de Barcelona. La iniciativa arribava per primera vegada a totes les poblacions de la demarcació.

Darrera actualització: 13.01.2021 | 13:19