El comerç de proximitat, protagonista de la campanya "Tu ets comerç"

Dijous, 26 de novembre de 2020 a les 00:45


 

Des de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui, a través de la regidoria de Promoció Econòmica, s’ha engegat la campanya de suport institucional “Tu ets comerç”, on es dona suport i s’incentiva la compra en els comerços de proximitat, just a les portes de la campanya nadalenca.

La campanya s’està implementant amb anuncis a les xarxes socials municipals i també en diferents mitjans de comunicació d’abast comarcal. Forma part del Pla de suport al teixit comercial de la Conca, que es va veure afectat especialment pel doble confinament patit entre els mesos de març i abril.

L’objectiu de la campanya és sensibilitzar a la ciutadania de la importància de donar suport al comerç local, posant en valor aspectes com la proximitat, la sostenibilitat, i la realització d’un consum responsable.

La campanya posa de manifest la responsabilitat de tots els montbuiencs i montbuienques per mantenir el model de comerç de proximitat, que aporta a Montbui més cohesió social, més seguretat, més foment de la convivència entre el veïnat, entre d’altres. També es recorda la importància del petit comerç com a element configurador de l’espai urbà, com a motor de l’activitat econòmica arrelada i com a generador d’ ocupació, a banda de garantir un tracte personalitzat i professional a tots els consumidors.

 

Del 30 de novembre al 5 de desembre, Setmana del Comerç de Montbui

Els comerços de proximitat de Montbui sortejaran entre els seus clients un taló de 100 euros diaris entre totes les persones que comprin durant aquesta setmana als establiments comercials del municipi.

La promoció tindrà lloc pel que fa a les compres realitzades entre els dies 23 i 28 de novembre, mentre que el lliurament dels premis es durà a terme durant la propera setmana, entre els dies 30 de novembre, i el 5 de desembre, quan es commemorarà la Setmana del Comerç de Montbui.

Darrera actualització: 26.11.2020 | 11:48