Fins el 31 d'octubre, Concurs de vídeos i fotografia "BeActiveMontbui"

Dijous, 22 d’octubre de 2020

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui promou el concurs “BeActiveMontbui”. Per afavorir una major participació s'ha prorrogat fins el 31 d’octubre el termini de lliurament de fotografies i vídeos per poder-hi concursar.

En aquest concurs es pot participar a través de la presentació a les xarxes socials de sengles vídeos i/o fotografies, que hauran d’estar etiquetats amb el hashtag “BeActiveMontbui”.

La participació està oberta a totes les persones que resideixen al municipi de Santa Margarida de Montbui o bé participen com a esportistes a algunes de les entitats esportives del municipi o al centre de Salut i Esport Mont-aQua. Val a dir que participant pot presentar un treball a cada categoria.

S’estableixen cinc categories: Una primera de concurs fotogràfic amb l'esport com a tema central; una segona de concurs de vídeos divertits fent esport; una tercera de concurs de vídeos amb reptes a superar que requereixen una habilitat esportiva amb coreografia; una quarta de concurs de vídeos amb reptes a superar que requereixen una habilitat esportiva sense coreografia i una cinquena de concurs de vídeos mostrant l'adaptació de l'esport a les mesures de prevenció del contagi de la COVID-19 que regeixen a la fase de represa.

Les fotografíes i els vídeos han de ser originals. Els vídeos han tenir una durada inferior a trenta segons. Tant fotos com vídeos s’han de penjar a les xarxes socials Facebook i Instagram amb l’etiqueta #BeActiveMontbui per poder entrar en el concurs. La data límit de presentació de vídeos i fotografíes és el 30 de setembre.

S’estableixen tres premis per a cadascuna de les categories. El primer és un sopar per a dues persones a un restaurant del municipi i 20 euros en material Esportiu; el segon premi és un val de 20 euros en material esportiu i el tercer premi és un val per 15 euros en material esportiu. També es sortejaran tres vals de compra de 15 euros entre els participants en el concurs.

El jurat del concurs estarà format per dos representants de les entitats del municipi, el tècnic de comunicació, el tècnic d'Esports i un/a monitor/a de Mont aQua. Els membres del jurat valoraran el respecte a les normes de seguretat Covid-19, que els vídeos tinguin una durada ajustada als requisits, la dificultat de moviments i/o coreografia, la qualitat d’imatge, que insereixin el logo #BeActiveMontbui, l’originalitat i la riquesa plàstica.

Darrera actualització: 22.10.2020 | 09:17