18è Concurs de fotografia “Com ens veiem les dones: Nosaltres i la pandèmia"

Dijous, 18 de març de 2021 a les 00:55

L’entitat Dones amb Empenta (DAE) organitza per 18ª edició, i en el marc de la celebració del 8-M Dia Internacional de les Dones, el Concurs de Fotografia per a Dones: “Com ens veiem les dones: Nosaltres i la pandèmia”, que va adreçat a dones.

Les participants podran presentar un màxim de tres obres, amb tècnica lliure. El format de presentació de les imatges serà online. Entraran a concurs les fotografies amb l’etiqueta #ConcursDAE2021 i la menció a @donesambempenta.

Les fotografies es poden publicar directament al perfil personal d’Instagram, o enviar-les per mail a comunicacio@dae.cat, per a què des de Dones amb Empenta puguin publicar-les des del perfil de l’entitat.

En qualsevol dels dos casos, les participants han d’enviar igualment les fotografies per mail a comunicacio@dae.cat, amb el títol, breu explicació de l’obra, nom complet de l’autora, municipi i telèfon de contacte, per a què des de l’entitat organitzadora les puguin publicitar  a través del canal de Facebook i la web de DAE.

El termini de lliurament de fotografíes serà el diumenge 21 de març del 2021 a les 12:00h pm, inclòs.

S’establiran tres categories de premis; un primer guardó dotat amb 100 euros; un segon de 75 euros i un premi del públic de 50 euros.
Els primers premis seran decidits pel jurat format per a aquesta edició. El premi del Públic serà per la fotografia més votada a Instagram fins el divendres 26 de març a les 12:00h am. El jurat estarà format per una representant de l’entitat, una representant  de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui, i dos o tres persones més vinculades al moviment feminista. La seva decisió serà inapel·lable i pot declarar-se deserta qualsevol categoria.
 
El lliurament de premis es realitzarà el divendres 26 de març (19.30 hores) online, per la plataforma Zoom, a través de l’enllaç https://ja.cat/ConcursDAE2021
 Les obres participants es podran veure on-line, pel Facebook i l’Instagram de l’entitat, a mesura que avanci el concurs.
 A partir del 27 de març, les fotos concursants també es podran veure físicament en exposició al centre Mont-Àgora fins el 18 d’abril, i online a la web https://www.dae.cat/concurs-fotografia.html, en l’apartat de l’edició corresponent.

El programa d’activitats complet per commemorar el 8-M es pot consultar a la pàgina web municipal www.montbui.cat.


 

Darrera actualització: 18.03.2021 | 11:21